Over het Atelier

Galerie Cadeauwinkel Atelier Verfstreken

Mensen trots laten zijn op

wie zij zijn en wat zij maken

Bij Atelier Verfstreken werken mensen met een verstandelijke beperking. Allen zijn bijzonder gemotiveerd en werken met veel enthousiasme aan prachtige en originele kunstwerken of assisteren in de winkel, kunstuitleen of koffiecorner. Mensen trots laten zijn op wie zij zijn en wat zij maken, daar draait het om bij Atelier Verfstreken.

Het atelier heeft een kunstuitleen en galerie-cadeauwinkel in het centrum van Alphen aan den Rijn, waar de klanten gastvrij worden ontvangen en rondgeleid door de cliënten en hun begeleiding.

Vanuit het atelier wandel je direct het gezellige overdekte winkelcentrum De Aarhof in of richting het levendige Rijnplein.

In de galerie van Atelier Kunstuitleen Verfstreken kun je genieten van kleurrijke schilderijen en keramiek. Regelmatig zijn er exposities te zien van de kunstwerken van de cliënten. In de cadeauwinkel vind je leuke, zoveel mogelijk duurzame kunstcadeaus en vrolijke kaarten en kalenders.

De kunst en kunstcadeaus van het atelier vertellen allen het verhaal van de maker. Een lekker kopje koffie of thee in onze koffiecorner maakt je bezoek aan Atelier Kunstuitleen Verfstreken tot een warme belevenis.

Kunst kopen en huren

In de galerie-kunstuitleen en via de webshop van Atelier Verfstreken, kunt u originele en unieke kunstwerken huren en kopen.

Kunstuitleen: vanaf € 6,00 per maand voor particulieren en vanaf € 27,00 per kwartaal voor bedrijven,  kunt u een schilderij of ander kunstwerk huren Het eerste huurtermijn is 6 maanden. Hierna kunt u ten alle tijden werken wisselen of kopen. Genoemde prijzen zijn inclusief BTW 21%. U betaalt geen inschrijfgeld.

Werk in opdracht: ook kunt u een kunstwerk in opdracht, naar uw persoonlijke wensen laten maken. Leuk voor het inrichten van een bedrijfspand of als relatiegeschenk.

Bedrijven: voor bedrijven is een kunstwerk in opdracht of het huren van kunst, een aantrekkelijke vorm van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Wij geven u advies op maat en denken graag met u mee.

 

Denkt u erover om kunst te kopen of te huren, wenst u een kunstwerk in opdracht of wilt u een expositie laten organiseren op uw locatie, neem dan vrijblijvend contact met Atelier Verfstreken op of bezoek onze galerie-kunstuitleen.

Het huren of kopen van kunst van Atelier Verfstreken kan via deze webshop of op de locatie van Atelier Verfstreken. Het ophalen van uw bestelling is uitsluitend mogelijk op het adres van de galerie kunstuitleen. Bekijk ook de voorwaarden voor koop of huur en algemene informatie over tarieven.

Adres en afhaalpunt galerie-kunstuitleen:
Atelier Verfstreken
Van Boetzelaerstraat 9A
2406BC Alphen aan den Rijn

E: verfstreken@ipsedebruggen.nl

T: 06-20145126

 

 

Van kunst genieten op een inspirerende locatie!

Het atelier organiseert exposities en workshops, waarbij een eigen creatie of gezamenlijk kunstwerk kan worden gemaakt. In een ontspannen sfeer met elkaar genieten van een gezellig uitje. Uiteraard onder het genot van een lekker hapje en drankje. Voor een feestje, teamuitje of een creatieve workshop; het kan allemaal bij Atelier Verfstreken.